Menu

Wie wij zijn

Op een aantal verschillende productieplaatsen in binnen- en buitenland worden de producten op eigen matrijzen in grote series gefabriceerd. Moderne volautomatische extrusie- en spuitgietmachines produceren onder toezicht van vakbekwame medewerkers, vele miljoenen producten volgens de hoogste kwaliteitsnormering. Na het verpakkingsproces worden de goederen per volle vrachtwagen op pallets aangeleverd in een van onze magazijnen.

Medewerkers van onze afdeling logistiek verzorgen de dagelijkse binnenkomende goederenstroom vanuit de verschillende productieplaatsen. Alle verpakkingen zijn voorzien van EAN-streepjescode om foutloze herkenning mogelijk te maken gedurende het hele proces.
De afdeling orderverwerking bereidt de uitgaande orders voor. Bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen en voorradig zijn, worden de volgende werkdag bij de groothandel aangeleverd.

Op de commerciële binnendienst en onze buitendienst productspecialisten hebben dagelijks telefonisch contact met onze MEPAC gebruikers om technisch advies uit te wisselen, potentiele product verbeteringen te bespreken en staan u graag te woord om uw installatie vragen te beantwoorden.

Waarom doen we het?

We doen het omdat we er plezier in hebben! Omdat we ervaren dat het werkt om vanuit verschillende disciplines, in teamverband, ideeën van installateurs, groothandels en onze R&D afdeling om te zetten tot gebruiksvriendelijke en tijdbesparende producten die het verschil maken. Met name innovatieve ideeën die we gezamenlijk tot een nieuw onderscheidend product kunnen creëren en hiermee uitgroeien tot een succesvol product van de merken CANALIT en MEPAC.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.

Voor vragen over onze producten kunt u bellen of mailen met onze sales afdeling. 088 - 002 33 00

Informatie

Contactgegevens

Mepac is een merk van
Maskate B.V.

Nieuwegracht 26, 3763 LB Soest
Postbus 505, 3760 AM Soest

T: 088 00233 00
E: info@mepac.nl