Over Mepac

Met Mepac biedt het vanuit Soest installateurs een uitgebreid programma klembeugels, bundelbanden, spijkerclips en bijbehorende producten. Installatietechnische componenten van topkwaliteit die uitblinken in veelzijdigheid, flexibiliteit én montagegemak. Per stuk leverbaar in een gerecyclede beschermfolie of, wanneer grotere aantal benodigd zijn, in een stevige doos. Duurzame verpakkingen die ervoor zorgen dat de installateur de materialen altijd schoon en onbeschadigd op de projectlocatie krijgt.

Onderdeel van Klemko Elektrotechniek
Klemko Techniek B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat sinds oprichting in 1946 voornamelijk actief is op de Nederlandse markt met slimme innovatieve hoogwaardige elektrotechnische producten. Met de formules Klemko, Maskate en Panflex bouwen we weloverwogen aan een breed scala producten om iedere klant een fan te maken. Met altijd één doel voor ogen:

De installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.

Vanuit deze filosofie helpen wij onze klanten steeds een stap verder, waarbij Klemko Techniek B.V. zich met de merken Lumiko en Bluegrip richt op o.a. ledverlichting, sensoren, aansluittechniek en bevestigingstechnieken. Maskate B.V. levert met de merken Mepac en Canalit onder andere leiding- en aircokanalen, spijker- en plugclips, bundelbanden en klembeugels. Met deze innovatieve installatiematerialen heeft Klemko Holding een breed scala producten in het assortiment.

Waarom doen we het?

We doen het omdat we er plezier in hebben. Omdat we ervaren dat het werkt: In teamverband met de collega’s samen elke dag er een sport van maken om ideeën van installateurs om te kunnen zetten tot gebruiksvriendelijke, tijdbesparende producten. Die we daarna als nieuw product kunnen introduceren en die kunnen uitgroeien tot succesvolle producten van de merken KLEMKO, LUMIKO, BLUEGRIP, PANFLEX, CANALIT en MEPAC.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.